“Denk telkens als je wilt stoppen aan waarom je begon”

Personal training

Gersom4Fit biedt in een uitdagende omgeving trainingslessen aan die in het teken staan van jouw persoonlijke doelstelling.  Keihard werken, tot het randje gaan en afzien maar na elke sessie ga je met een voldaan gevoel de deur uit. Weer een stap dichter bij je doel, dichter bij een fit leven.

Solo trainen is niet voor iedereen de juiste aanpak, soms werkt het beter met z’n tweeën. Daarom biedt Gersom4Fit ook DUO-PT aan. Samen intensief trainen, elkaar scherp houden, oppeppen en samen naar een (nagenoeg) zelfde doel toewerken. Verschillen jullie doelstellingen? Geen probleem. Binnen de sessies worden diverse trainingen op maat gemaakt om al samenwerkend  toch jouw persoonlijke doel te kunnen behalen.

Naast personal training en DUO-PT biedt Gersom4Fit ook groepslessen aan. Deze trainingslessen worden in kleine groepen gegeven. De nadruk ligt hier op het leren je grenzen te verleggen, zonder er over heen te gaan. Je probeert je aan elkaar op te trekken, maar binnen je eigen doelstelling. Doen wat je kan, op je eigen tempo, op je eigen niveau.

Naast het sporten wordt er, als dat nodig is, wekelijks gemeten en gewogen. Bewustwording over wat er speelt in je lichaam, hoe het zit met  vocht- en vetpercentages,  spiermassa en je BMI. Dingen die allemaal van invloed zijn op het bereiken van je doel. Maar ook van invloed kunnen zijn op je mindset. Een positief resultaat is niet altijd in kilogrammen of omvang meetbaar. Weten wat er in je lichaam gebeurt kan een negatief gevoel dus ombuigen naar een positieve vibe. Zo blijf je gemotiveerd en kan je er weer tegenaan!                                                                                                                         

Een ander belangrijk aspect van een leven lang fit zijn, is je bewust zijn van je eetgedrag. Wat eet je, wanneer eet je en waarom? Moet jouw voeding tijdens trainingsdagen verschillen van rustdagen of juist niet? Gebruik je eten om je lichaam te voeden of je emoties?

Gersom4Fit maakt al deze zaken bespreekbaar en geeft je desgewenst een advies op maat.