Sporten is voor mij hetzelfde als ademhalen. Het zit in mijn genen. Mijn missie? Jou helpen de beste versie van jezelf te worden!

Over Gersom

Ik kom uit een echte sportfamilie, iedereen sportte op hoog niveau. Zelf kwam ik op mijn vijftiende in het betaalde voetbal terecht. Vanaf dat moment ben ik mij er bewust van geworden hoe je je lichaam moet onderhouden, hoe je zo fit mogelijk kunt worden om op elk gewenst moment (top) prestaties te kunnen leveren.  Een gezonde balans vinden tussen voeding, sporten en rust.

Zo ontwikkelde ik een mindset die ik nu meeneem in mijn eigen onderneming en die ik graag door wil geven. Dat je investeert in iets wat je graag wilt. Leren dat dat niet zonder tegenslagen gaat en dat je juist dán niet opgeeft maar nog harder gaat werken. De mindset om alles te willen doen om je persoonlijke doelstelling te halen. Welke dat dan ook is. Samen kunnen we die doelstelling behalen.

Naast het sporten op topniveau hebben ook de opleidingen FITVAK A, FITVAK B, Personal Training en Voeding & Sport me de nodige kennis gegeven.  Omdat ik ervan overtuigd ben dat als je jezelf constant blijft ontwikkelen het ten goede komt van je product , zal ik opleidingen en cursussen blijven volgen om zo het beste uit mijzelf en uit jou te kunnen halen.