“Graag wil ik jou helpen om samen te kijken hoe we jouw voeding kunnen aanpassen op weg naar jouw doel”

Anne Jan Oenema

Hallo allemaal!

Mijn naam is Anne Jan Oenema en naast het geven van training bij Gersom4Fit ga ik ook mensen begeleiden op het gebied van voeding en leefstijl.

Voeding speelt een belangrijke rol bij afvallen, fit worden, meer spiermassa opbouwen en het verbeteren van je sportprestaties. Er wordt veel gezegd en geschreven over voeding, maar hoe werkt dit nu precies? Hoeveel eiwitten, koolhydraten en vetten krijg je nu daadwerkelijk binnen en welke hoeveelheid ben je nodig om het lichaam goed te laten functioneren en jouw gewenste resultaat te bereiken?

Omdat ik hier graag meer over wilde weten heb ik mij verder verdiept in dit onderwerp en de opleiding Leefstijlcoach Pro en Voedingsconsulent gevolgd. Daarnaast heb ik de afgelopen jaren diverse mensen begeleid op voedingsgebied en dit geeft mij veel energie en voldoening.

Graag wil ik jou helpen om samen te kijken hoe we jouw voeding kunnen aanpassen op weg naar jouw doel. Een (gezonde) leefstijl dat bij jou past en waar jij je prettig bij voelt.
Stap voor stap gaan we werken aan realistische en haalbare veranderingen die jij goed, maar ook op lange termijn kunt blijven volhouden.

Ik ben alweer ruim een jaar werkzaam bij Gersom4Fit en dit bevalt super goed. Ik geef met name in de avonden Personal Training en (small) groepslessen. Ook ben ik aanwezig op de zaterdag ochtend. Het trainen combineren met mensen die hun leefstijl willen aanpassen en bewuste keuzes willen gaan met betrekking tot voeding, dat is waar mijn hart ligt en waar ik graag met jou aan wil werken om zo je doelstellingen te behalen en een leefstijl te creƫren die je goed kunt volhouden en wat echt bij jou past.
Wil je meer weten over voeding, heb je vragen hierover of wil je weten wat Gersom4fit hierin voor jou kan betekenen, neem dan contact op via de mail: annejan@gersom4fit.nl

Hoop jullie snel te zien!

Anne Jan Oenema